NOWE POSTY | NOWE TEMATY | POPULARNE | STAT | RSS | KONTAKT | REJESTRACJA | Login: Hasło: rss dla

HOME » KULINARIA ! » OMLET Z JAJZJADLIWE

Przejdz do dołu stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

omlet z jajzjadliwe

zjadliwe naprawde
  
sq6ade
04.08.2008 22:41:00
poziom 2



Grupa: Użytkownik

Lokalizacja: Wrocek

Posty: 91 #143564
Od: 2008-5-9


Ilość edycji wpisu: 1
Porcja na "małego głoda" dla 2 osób.

Składniki:
3 jajca
4 plasterki szynki konserwowej z Biedronki (taniocha)
jak ktoś lubi to też plastry sera żółtego (z Biedronki - taniocha)
2 łyżki masła
sól

Przygotowanie:
Jajca ubić trzepaczką na lekką pianę w misce uprzednio dodając sól.
Na patelni roztopić połowę masła i po roztopieniu wlać połowę utrzepanych jaj.
Powstanie fajny omlet który po obustronnym przysmażeniu obkładamy w połowie konserwową
i zoltym serem po czym sładamy na pół i smażymy kilkukrotnie obracając.
Drugą pocję masła dodajemy do drugiego omleta.

Palce lizać!

Reklamacji na przepis z powodu lewych renc nie uwzględnia się.

Przejdz do góry stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

  << Pierwsza      < Poprzednia      Następna >     Ostatnia >>  

HOME » KULINARIA ! » OMLET Z JAJZJADLIWE

Aby pisac na forum musisz sie zalogować !!!


TestHub.pl - opinie, testy, oceny